Oplev Vesthimmerland

Vesthimmerlands kulturkalender

Hop ind og tjek vores kulturkalender ud. Den er fyldt med spændende arrangementer - så uanset om du er til natur, musik, eller noget helt tredje, så kan du finde din næste oplevelse i kalenderen. God fornøjelse!

Nyhedsbrev om kulturlivet i Vesthimmerland

Vesthimmerland byder på et utrolig rigt kulturliv. Derfor kan du nu holde dig opdateret om vores mange forskellige kulturtilbud, historier og aktiviteter ved at tilmelde dig vores nye nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Biblioteker

Vesthimmerlands Biblioteker er et mødested og kulturhus for børn og voksne i alle aldre. Her er der fællesskab og mulighed for at låne bøger, gå på internettet, spille spil, lege eller bare tage en slapper i sofaen. 

Gå til Biblioteker

Løgstør biograf

Biografer, musikhuse og scener

Trænger du til at få oplevelser med kultur, smil, følelser og lidt ekstra krydderi i hverdagen, så har vi en masse gode tilbud i fantastiske rammer og faciliteter.

Gå til Biografer
Gå til Musikhuse og Scener

Brug naturen

Få inspiration til din næste gå- eller cykeltur i skoven, en overnatning i en af vores sheltere eller nyd en hyggelig dag med børnene på en af vores mange sjove legepladser eller multibaner.

Du kan også finde mere information om vores badestrande, søer, parker eller se hvad vores Naturvejleder Karin Winther har på programmet.

Gå til Brug naturen

 

Fritid og foreninger

Har du lyst til at prøve kræfter med en ny fritidsaktivitet eller blive en del af et fællesskab - eller skal du søge om tilskud til din idrætsklub eller beboerforeninger?

Se alt om fritid og foreninger i Vesthimmerland

Gå direkte til Foreningsportalen

Forsamlingshuse

Få et overblik over de forskellige medborger- og forsamlingshuse i Vesthimmerland.

GÅ TIL FORSAMLINGSHUSE

Færge

Færger og Havne

Blæsten går frisk over Limfjordens vande, og med 90 kilometers fjordkyst byder Vesthimmerland på flere fantastiske havne og færgeoverfarter.

Gå til Færger
Gå til Havne

Golfbaner

Et fantastisk samspil mellem sport og natur. I Vesthimmerland er vi landskendte i golfsporten med European Tour-turneringen Made In Himmerland, men på vores mange baner er der selvfølgelig plads til alle niveauer. 

Gå til Golfbaner

Kulturkalender

Find spændende arrangementer og events i kalenderen og bliv inspireret til din næste oplevelse.

Gå til kulturkalenderen

Landsbyliv

Landsbyerne og de små lokalsamfund udgør næsten halvdelen af Vesthimmerlands indbyggere. Her er nærvær, sammenhold og fællesskab i højsædet.

Gå til Landsbyliv

Gundestrup Karret

Museer og Lokalhistoriske arkiver

Kulturarven og vores forhistorie betyder utroligt meget for vores fælles identitet i Vesthimmerland. Oplev vores mange spændende museer og lokalhistoriske arkiver, hvor du kan blive taget med tilbage i tiden - både til lands og til vands.

Gå til museer
Gå til Lokalhistoriske arkiver

Friluftsbad i Aalestrup

Svømmehaller, friluftsbade og haller

Er du elitesvømmer, en vandhund eller bare mere til varm vand og sauna, så har vi i Vesthimmerland mange svømmehaller og friluftsbade. Er du mere til sved på panden, så er der garanti for, at du kan få det i vores haller,

Gå til Svømmehaller og Friluftsbade
Gå til Haller

Prisuddelinger

Vil du se, hvilke priser vi overrækker i Vesthimmerland?

Gå til prisuddelinger

Planlæg arrangementer

Planlægger du eller din forening et arrangement og har I brug for at leje udstyr, søge tilskud, få jeres arrangement annonceret eller søge tilladelser?

Gå til planlæg arrangementer

Der er så mange gode grunde til at bo i Vesthimmerland

Vi sælger nogle af Nordjyllands bedste og billigste boliggrunde, og vi har et helt fantastisk landsbylivVi har pasningsgaranti, så du er sikker på at kunne få passet dine børn. Og vi har gode skoler, hvor vi både lægger vægt på faglighed og kreativitet. Vores ældre oplever god service, og vi har masser af fritidstilbud og kultur for enhver smag.

Gå til Bo i Vesthimmerland